Werkwijze

U kunt contact opnemen door het invullen van het contactformulier, door een e-mailbericht te sturen naar jan@kikkertbewind.nl of door te bellen naar 06-28248798.

Nadat u zich heeft aangemeld zullen wij telefonisch bespreken wat uw vragen en
behoeften zijn. Daarna besluiten wij samen met u of een kennismakingsgesprek
zinvol is.

In het geval van bewindvoering of budgetbeheer:

Wij zullen u vragen een aantal stukken klaar te leggen of vooraf op te sturen die nodig zijn bij het eerste gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunt u alle vragen die u heeft aan ons stellen. Wij zullen uw vragen zoveel mogelijk beantwoorden en anders de antwoorden voor u opzoeken.

Als u besluit verder te willen met ons zullen wij de informatie die wij van u nodig hebben meenemen naar ons kantoor. We maken meteen een afspraak voor een volgend gesprek.

Bij dit tweede gesprek nemen wij een uitgewerkt plan van aanpak mee. Hierin staat hoe wij denken u te kunnen helpen. U weet dan voordat het bewind wordt aangevraagd waar u aan toe bent als u met ons verder wilt gaan.

Als u besluit dat u een verzoek wilt doen aan de rechtbank om onder bewind te worden gesteld zal dit verzoek door ons voorbereid worden. Wij komen nadat wij de aanvraag hebben voorbereid nog een keer bij u langs. We geven dan uitleg over de aanvraag en versturen deze nadat u die heeft ondertekend.


KikkertBewind heeft er bewust voor gekozen haar cliƫnten daar waar mogelijk thuis te bezoeken. Mensen voelen zich thuis het meest op hun gemak, alle spullen die nodig zijn liggen daar en niet iedereen is in staat een kantoor te bezoeken.